Hävikin pelastus

-strategia auttaa sinua luopumaan hävikistäsi ekologisimmalla ja kannattavimmalla tavalla. Palvelu on helppo ja riskitön; ilmoita meille hävikkimateriaalistasi ja etsimme sille hyödyntäjän. Kun materiaali on myyty, hoidamme kuljetuksen suoraan tuotannostasi ostajalle. Saat rahallista hyötyä ja samalla annat hävikillesi uuden mahdollisuuden.

50 € + alv / materiaali

1. Tietojen lisääminen

Ilmoita hävikin tiedot Hävikin ilmoitus -lomakkeen kautta. Kun tiedot on lisätty, voitte jäädä odottelemaan yhteydenottoamme. 

Vinkki! Jos ilmoitat useamman materiaalin kerralla voit täyttää ensimmäiseen yhteystietokohtaan yhteystietosi täydellisinä ja seuraavaan jättää nimikirjaimet tai muun tunnisteen pakollisiin kenttiin.

 

2. Toimita meille näytteet materiaalistasi

Toimita materiaalinäytteet osoitteeseen:

Kia Nyqvist/ Sideflow

Nikulanperäntie 66 

99870 Inari

Vinkki! Jotta sinun ei tarvitse olla jatkuvasti lähettämässä meille uusia näytteitä samasta materiaalista, niin suosittelemme lähettämään heti vähintään A4 tai 15cm x kankaan leveys kokoisen näytepalan. Isoissa kuoseissa/ kuvioissa lähtökohtaisesti koko kuvio kannattaa näkyä näytepalassa.

3. Materiaalin julkaisu kaupassa

Kun olemme vastaanottaneet näytteen ja todenneet materiaalin myyntikelpoiseksi, sovimme materiaalille hinnan ja välityssopimuksen.

Seuraavaksi materiaali julkaistaan materiaalikaupassamme. 

Listausmaksu: 50 € / materiaali + alv 24%

 

4. Kuljetus

Kun materiaalille löytyy ostaja, tilaamme kuljetuksen tuotannostasi suoraan ostajan ovelle. Kuljetus on lähtökohtaisesti aina anonyymi eli lähtöosoitetta ei paljasteta ostajalle.

  1. Kerro meille lähetyksen paino ja mahdollinen noutoajankohta
  2. Lähetämme lähetyksen vastuuhenkilölle lähetysasiakirjat
  3. PostNordin lähetti noutaa paketin 1-3 päivän sisällä tuotannostanne
  4. Lähetä meille lasku sovitun hinnan mukaisesti ja me maksamme sen

Huomaa, että listausmaksu ja provisiot koskevat vain metritavaraa ja esimerkiksi puuvillan kilohintoja. Leikkuuhukan haemme ilmaiseksi, kun löydämme sille hyödyntäjän ja näin säästät mahdollisissa jätekustannuksissa. Voit ilmoittaa leikkuuhukkasi samalla tavalla kuin metri- ja kilotavaran.

Kiinnostuitko? Tilaa hävikin kartoitus tai kysy lisätietoja.

Palvelumme ovat räätälöitävissä.