Ommeltu tuote

Puuvilla 100 -

3.80 € / kg

3000 kg

Myyntierä vähintään: 150

Toimitamme sinulle halutessasi materiaalinäytteen

Tuotekuvaus:

POISTOTEKSTIILI
Materiaali on käytöstä poistunutta lakanaa jota voi käyttää mm. sisätyynyjen tai protojen valmistuksessa, sitä voi värjätä ja käyttää monenlaisten kierrätysmateriaalista valmistettavien tuotteiden valmistuksessa.

Lakanat ovat käytettyjä ja erä voi sisältää moitteettomien lakanoiden lisäksi pikkuvikaisia lakanoita joissa pieniä tahroja tai reikiä, pitsi reunuksia tai nimikirjailuja. Erä sisältää eri kokoisia ja kuntoisia lakanoita josta poistettu täysin käyttökelvottomat lakanat. Lajittelu on tehty isosta massasta käsitunnistuksella jolloin on pieni mahdollisuus että materiaalisisällöissä on myös sekoitemateriaaleja sisältäviä lakanoita.

Materiaali on peräisin suomalaisesta kierrätyskeskuksesta ja se on lajiteltu työllistämistuella työskentelevien ihmisten toimesta.

Paino: 130-210g/m2
Koko: Vaihtelee parisängynlakanoista lasten lakanoihin.


Hinta 3,80€/kg

Hintaan lisätään alv 24%.
Materiaalin minimi myyntierä on 150 kg. Voit kysyä muiden värien saatavuudesta ja yhdistää useampia värejä samaan minimitilaukseen.
Hinta neuvoteltavissa isommissa määrissä.
Tuotekoodi: K03-COT1A-2WH0

Väri:Valkoinen

Näin varaat ja hankit materiaalia:

  1. Valitse haluamasi materiaali ja määrä tuotesivuilta ja täytä varauslomake.
  2. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään – mutta pidämme materiaalin tarvittaessa varattuna sinulle. Voit tehdä rauhassa ostopäätöksen materiaalinäytteen toimituksen jälkeen.
  3. Vastaanota näyte, testaa & kokeile. Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin ennen tilausta.
  4. Vahvista tilaus ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai info@sideflow.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Välittämiämme materiaaleja on paljon, eivätkä kaikki ole vielä ehtineet alustalle. Jos et siis löydä etsimääsi kaupasta, ei hätää! Otathan yhteyttä, ja löydetään yhdessä toivomasi materiaali.