Ota yhteyttä
  Tiimi

  Kia Nyqvist

  COO / Asiakkuudet & Suunnittelu

  kia@sideflow.fi

  040 559 9941

  Suvi Järvi

  CDO / Markkinointi & Tuotekehitys

  suvi@sideflow.fi

  040 534 4425

  Tarina Sideflown takana

  “Olen vaatesuunnittelijana aika ajoin kamppaillut ristiriitaisten ajatusten kanssa alaani kohtaan. Vaatteita tuotetaan yli tarpeiden maailmassa, enkä tahtoisi olla edistämässä ylituotantoa ja luonnon resurssien kulutusta. Monenlaiset työkokemukseni ovat antaneet minulle perspektiiviä tarkastella kuitenkin asiaa uudesta näkökulmasta. 

  Vaatetusalan tuotannossa työskennellessäni huomasin, että monella yrittäjällä ei ole resursseja leikkuusta syntyvän hukkapalan hyödyntämisen suunnitteluun,  josta sain idean lähteä tekemään suunnittelua eri lähtökohdasta kuin aikaisemmin. Nyt haluan auttaa yrityksiä kehittämään vaatteiden- ja muiden tekstiilituotteiden valmistuksesta syntyvän ylijäämän eli sivuvirran tehokkaampaa hyödyntämistä.”

  – Kia

  Yritys

  Sideflow on vuonna 2018 perustettu yritys, joka yhdistää tekstiiliteollisuuden sivuvirrat ideoihin, innovatiivisiin yrityksiin ja suunnittelijoihin jotka voivat luoda niille uutta arvoa.

  Syntyykö sinun tuotannossasi sivuvirtoja, kuten leikkuuhukkaa, pakanloppuja tai poistotekstiiliä? Tai kenties sinulla on palvelu tai idea niiden hyödyntämiseen? Tervetuloa luomaan uusia kestäviä arvoketjuja tekstiiliteollisuuteen kanssamme.