Tilaus- ja toimitusehdot

Laadittu 09/2019. Viimeisin muutos 28.08.2023.

1. TUOTTEEN TILAAMINEN

Tilaaminen onnistuu lähettämällä tuotekoodi, haluttu määrä ja laskutustiedot sähköpostiosoitteeseen kia@sideflow.fi tai soittamalla numeroon 0405599941. Tämän jälkeen tilaaja saa sähköpostiin tilausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan myös toimituskulut. Tilauksia voivat tehdä yritykset, yhteisöt, kunnat jne.y-tunnukset omaavat tahot, sekä yksityisasiakkaat. Yksityisasiakkaiden hyvä huomioida, että materiaalien minimimäärät on 1 rulla/laatu tai 30 kg/laatu. Asiakkaan tulee ottaa huomioon, että emme vastaa värieroista päätekuvan ja toimitetun tavaran välillä ja siksi lähetämmekin mielellämme aina ensin näytteen materiaalista ennen tilausta. Näytteen voit pyytää sähköpostilla tai tekstiviestitse kertomalla tuotekoodi ja osoite johon näyte lähetetään. Väri- ja rakenne-eroja lähetettyjen näytteiden tai varsinaisten toimitusten välillä ei voi kokonaan täysin välttää, eivätkä ne riitä perusteeksi reklamaatiolle. Nettisivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä 24% arvonlisäveroa.

 

2. MAKSUEHDOT

Sideflow Oy:n normaali maksuehto on 14 pvä/netto. Uusille asiakkaille, sekä yli 1000€ tilauksissa perimme 60% ennakkomaksun tilauksen alvittomasta loppusummasta (tilisiirto), jonka jälkeen lähetämme tilauksen. Normaalisti lähetämme laskun tavaran lähetyksen yhteydessä sähköpostilla tai verkkolaskulla. Maksua ei voi suorittaa kortilla tai käteisellä. Selkeän hinnoitteluvirheen tilanteessa Sideflow Oy:llä on oikeus jättää tuote myymättä.

 

3. TOIMITUS

Sideflown kuljetuksista vastaa PostNord. Materiaalit tulevat Sideflowlle kotimaisilta tekstiiliteollisuuden yrityksiltä. Sideflow ei pidä omaa välivarastoa jolloin materiaalit toimitetaan suoraan toimittajalta ostajalle joka myös vastaa tilatun materiaalin oikeellisuudesta. Sideflow vastaa materiaalin oikeellisuudesta ostajalle. Toimitustoleranssi +-10%. Minimitilausmäärä 1 rulla / laatu. Järjestelmäteknisistä syistä emme toimita lähetyksiä asiakkaan omalla kuljetussopimuksella. Toimituskulut lisätään laskuun. Emme lisää katetta lähetyskuluihin, pyöristämme lähetyskulujen desimaalit.

 

4. TOIMITUSAIKA

Normaali toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Mikäli toimitus myöhästyy jostain syystä, otamme yhteyttä.
Toimitukset jaellaan ovelle toimituksina arkipäivisin 8-16 välillä ilman erillistä ilmoitusta..

 

5. PALAUTUSOIKEUS  JA REKLAMAATIOT

Tuote tulee tarkistaa ja reklamoida Sideflowlle seitsämän päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. B2B kaupankäynnissä tehty kauppa on sitova eikä myyjällä ole velvollisuutta hyväksyä palautusta. Asiakkaan tulee tarkistaa pakka ennen leikkaamista. Leikattuja, pestyjä tai muulla tavalla alkuperäisestä kunnosta poikkeavia materiaaleja emme ota palautuksena vastaan vaikka kyseessä olisi toimitusvirhe.

 

6. YLEISET EHDOT

Sideflow.fi verkkosivustoa ylläpitää Sideflow Oy. Sideflow Oy pidättää oikeuden itsellään muuttaa sopimusehtoja ja hintoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Jättäessään tilauksen tai hyväksyessään tarjouspyynnön, asiakas hyväksyy Sideflown Oy:n voimassa olevat sopimusehdot. Oy ei ole vastuussa ylivoimaisesta esteestä (force major), jota ei voi kohtuudella voittaa. Ilmoitamme asiakkaalle niin pian kuin mahdollista ylivoimaisesta esteestä.