Rulla

10 € / m

26,8 m

Myyntierä vähintään: 30

Toimitamme sinulle halutessasi materiaalinäytteen

Tuotekuvaus:

Laadukas, markiisityyppinen huonekkaluihin suunniteltu Trevira, jota voi käyttää monipuolisesti muissakin tekstiilituotteissa. Trevira-kangas on erittäin laadukas tekninen kangas, joka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan käyttäjilleen erinomaiset ominaisuudet. Trevira-kangas on valmistettu Trevira-kuiduista, jotka ovat polyesteripohjaisia teknisiä kuituja. Trevira on erittäin monipuolinen, ja sitä käytetään usein vaatteissa, huonekaluissa ja kodintekstiileissä. Trevira valmistaa polyesterikuituja ja -filamentteja. Yrityksen tuotteilla on Oeko-Tex Standard 100 -merkintä. Materiaali on suomalaisen asustebrändin Coston ylijäämää. Alunperin kangas on tanskalaisen huonekalutehtaan ylijäämää. Esimerkkejä käyttökohteista: Huonekalut, sisustustuotteet, vaatteet, asusteet.

Hintaan lisätään alv 24%.
Materiaalin minimi myyntierä on 30m. Määrän voi yhdistellä muiden materiaalien kanssa.
Hinta neuvoteltavissa isommissa määrissä.

Väri:Harmaa

Näin varaat ja hankit materiaalia:

  1. Valitse haluamasi materiaali ja määrä tuotesivuilta ja täytä varauslomake.
  2. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään – mutta pidämme materiaalin tarvittaessa varattuna sinulle. Voit tehdä rauhassa ostopäätöksen materiaalinäytteen toimituksen jälkeen.
  3. Vastaanota näyte, testaa & kokeile. Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin ennen tilausta.
  4. Vahvista tilaus ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai info@sideflow.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Välittämiämme materiaaleja on paljon, eivätkä kaikki ole vielä ehtineet alustalle. Jos et siis löydä etsimääsi kaupasta, ei hätää! Otathan yhteyttä, ja löydetään yhdessä toivomasi materiaali.